20.11.2021. 22:43
0
"Nemojte odustati ako vjerujete da je to nešto moguće"
Pred kamerom smo ovog puta imali čovjeka koji stigne apsolutno sve obaveze ispoštovati u roku. Stigne biti uz porodicu, ali i uz profesionalni aparat, odnosno na biciklu ili u bazenu.

Igora Isanovića,  da budemo iskreno i ne znamo kako drukčije pretstaviti nego kao čovjeka sveznalicu i ljubitelja dobrog života. Igor je napustio svoj stari posao, pokrenuo firmu i bavi se profesionalno fotografijom. Voli voziti svoj bicikl, uživati na bazenu,..


Upitali smo ga kako uspije uskladiti poslovne obaveze, treninge, porodicu i druženje s prijateljima. Kazao nam je kako je sve moguće ukoliko sve lijepo rasporedite.

Ovog profesionalnog fotografa i ljubitelja sporta, odnedavno možemo zvati i 'Iron Man' jer je prebrodio svoj strah i prijavio se na ovo takmičenje. Pripremao se, kaže, godinama za taj podvig.

Koliko novca je potrebno, koliko opreme - kako u fotografiji, tako i u biciklizmu, ali i pripremama za Iron Man,  govorio nam je o svemu u ovih nekoliko minuta Isanović.


Sve u svemu, veoma zanimljiva persona pred kamerom Sourcea. Mi smo uživali na snimanju, vjerujemo da ćete i vi uživati gledajući snimljeni materijal.


NOVINAR: Amer Mujezinović

SNIMATELJ I MONTAŽER: Kenan Ćemo

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.