25.5.2022. 13:55
2
Mirza Memišević: "Željko Komšić predstavlja kičmu Bosne i Hercegovine!"
Vijećnik Demokratske fronte Mirza Memišević govorio je sa Source o svojoj političkoj karijeri i doprinosu koji ostvaruje kroz svoje inicijative na lokalnom nivou.

Memišević je kao vijećnik angažiran na području općine Novi Grad u Sarajevu, govorio je za naš portal o svom višegodišnjem angažmanu koji svako malo upotpuni novim incijativama za bolju i uspješniju zajednicu.

Mirzu smo upitali nekoliko stavri i o situaciji u DF-u, kao i o nedavnoj operaciji predsjednika stranke Željka Komšića. Saznali smo nekoliko detalja o postoperativnom procesu gospodina Komšića, kao i o tome da li će se u skorije vrijeme vratiti svojim redovnim obavezama člana Predsjedništva BiH.

Član Predsjedništva BiH primljen je u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu prije nekoliko dana radi rutinskog operativnog zahvata koji je prošao u najboljem redu, objavljeno je nakon operacije. Memišević kao jedan od istaknutijih članova stranke, bar štio se tiče Sarajeva, dao je svoje mišljenje o kompletnoj situaciji oko Komšića i dao je veoma zanimljivu opasku o tome šta Željko Komšić znači Bosni i Hercegovini. 

Jedna od komentara Memiševića odnosi se i na sigurnost djece koja pohađaju škole na području KS-a.  





Memišević nam je odgovorio i da li, po njegovom mišljenju ima ikakve nade da postanemo bolji ljudi, da ne gledamo na bilo kakve podjele bilo etničke ili nacionalne. Dao je nekoliko savjeta prvenstveno za građane Sarajeva, ali i generalno sve ljude u Bosni i Hercegovini. 


NOVINAR: Amer Mujezinović
SNIMATELJ I MONTAŽER: Kenan Ćemo 

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.