11.7.2018. 12:12
9
Pitali smo građane Sarajeva da li navijaju za Hrvatsku: Nemoj da idemo u politiku. Jesi li jaran? Jesi! Ja te ne pitam ko si, hajde da popijemo po jedno pivo i to je to
Svjetsko prvenstvo u Rusiji se bliži kraju. Sinoć je Francuska slavila protiv Belgije, te tako izborila finale, u kojem će igrati sa boljim iz meča Hrvatska i Engleska.

S obzirom na to da su nam raznorazne podjele u društvu svakodnevnica, tako se i ovaj put stvorila polemika da li da navijamo za Hrvatsku, ili ne. 

Izašli smo na ulice Sarajeva, te pitali građane da li navijaju za Hrvatsku na ovom Svjetskom prvenstvu, a šta su nam rekli, možete pogledati u priloženom videu.

Novinar: Amila Alijagić
Snimatelj i montažer: Almir Biber

9
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.