23.3.2017. 14:55
4
Pogledajte: Subaru osvaja bob stazu
Još jedan automobil iskušao se u olimpijskoj disciplini. Nakon Land Roverovog spusta na redu je još ekstremniji podvig, Subaru kreće u osvajanje bob staze.

Subaru je na iskušenje stavio svoje najjače oružje. Naravno, Subaru Impreza WRX STI u kombinaciji sa eksericama je nezaustavljiva. Pogotovo ako je za upravljačem Mark Higgins, trostruki prvak Velike Britanije u reliju, rekorder Isle of the Man, ali i kaskader koji je odradio većinu auto vratolomija u serijalu o Jamesu Bondu.

Jedina prava preinaka na automobilu, osim uskih Pirelijevih ekserica, je ugradnja zaštitnog kaveza. Šale nema, ipak je to bob staza, i to ona u švajcarskom Sent Moricu. Impresivan spust zabilježile su kamere, a u kakvom stanju je automobil stigao do cilja pogledajteu videu, piše CDM. 

(Alen Avdić)

4
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.