9.9.2017. 10:35
0
Treći "Međunarodni skup ljubitelja Alfa Romeo automobila"
Članovi zeničkog udruženja "Alfa Romeo klub" danas i sutra bit će domaćini trećeg "Međunarodnog skupa ljubitelja Alfa Romeo automobila".

Prema programu manifestacije danas će sudionici posjetiti visočki lokalitet 'Piramida' i večeras imati 'Alfa romeo party' u Kabare klubu Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, a tokom sutrašnjeg dana će uz okupljanje na glavnom gradskom trgu organizirati izložbu pristiglih Alfa Romeo vozila, uz nastup nekoliko plesnih grupa i gostiju.

Na okupljanju će svojim gostima djeci iz zeničke ustanove "Dom i porodica" uručiti poklone i zatim organizirati tombolu od koje će cjelokupan prihod uplatiti u humanitarne svrhe, za liječenje četverogodišnje djevojčice Monike Hričak iz Banje Luke.

U sportskom dijelu trećeg "Međunarodnog skupa ljubitelja Alfa Romeo automobila" organizirati će se defile vozila ulicama grada Zenica uz tradicionalno održavanje utrke 'ubrzanja 302 metra', koja će se organizovati na glavnoj gradskoj magistrali.

Organizaciju ovogodišnjeg skupa ljubitelja Alfa Romeo automobila u Zenici pomogli su gradska uprava i brojni sponzori, a cijeli skup će biti sniman reportažno i kasnije emitirati na televizijskim programima.


(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.