1.2.2019. 14:00
0
Gume i točkovi za Bugatti skuplji od novog Porschea 911
Kada jedan automobil kao nov košta 2 miliona dolara, nije ni čudo da se komplet točkova sa pneumaticima prodaje za 100.000 dolara.

Toliko, naime, traži jedan prodavac koji je set OZ alu felni sa Michelin gumama za Bugatti Veyron oglasio na sajtu eBay.

Kako se navodi u oglasu, u pitanju su polovni točkovi i pneumatici sa 85% očuvanog habajućeg sloja.


Poređenja radi, novi Porsche 911 Carrera u Sjedinjenim Državama košta 91.000 dolara, što je desetak hiljada zelenih novčanica manje.

Iako se na prvi pogled možda čini da je cijena previsoka, prodavac navodi da bi isti komplet koštao čak 150.000 dolara ako bi se naručio kao nov direktno od Bugattija.

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.