20.5.2021. 8:18
0
Danas prezentacija prve laboratorije za sigurnost cestovnog saobraćaja
Udruženje inženjera saobraćaja i komunikacija u Bosni i Hercegovini i Fakultet za saobraćaj i komunikacije Univerziteta u Sarajevu brojnim aktivnostima obilježava UN-ovu globalnu sedmicu sigurnosti na cestama (The 6th UN Global Traffic Safety Week, 17.-23. May).

Danas će u 10 sati na Fakultetu za saobraćaj i komunikacije Univerziteta u Sarajevu biti održana prezentacija prve laboratorije za sigurnost cestovnog saobraćaja (Erasmus+ projekta Trafsaf, promocija prvog profesionalog Driver simulatora u BiH i druge specijalističke opreme i mjernih uređaja za cestovnu sigurnost).

(Fena)

Saobracaj
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.