15.12.2022. 18:17
0
Pet osoba povrijeđeno zbog neuspješne popravke
FOTO: Ilustracija
Spor između vlasnika automehaničarske radionice i nekoliko kupaca navodno je eskalirao u Sollenau (okrug Wiener Neustadt) u utorak navečer. Petero ljudi ozlijeđeno je željeznim šipkama i noževima, prenosi “Kurier” online.

Prema dojavi, vlasnik automobila je u utorak navečer s dvojicom prijatelja posjetio radionicu. Uzrok je možda neuspjeli popravak. Situacija je na licu mjesta eskalirala, a u sukob su bili uključeni vlasnik radionice i njegov sin te vlasnik automobila i njegovi prijatelji.

Muškarci su navodno napali jedan drugoga željeznim šipkama, noževima, dizalicom i drugim alatom. Svi koji su sudjelovali su ozlijeđeni. Prema online izvješću, zadobili su ubodne rane, posjekotine, hematome i slomljene kosti.

Prema pisanju “Kurira”, protiv vlasnika automobila i njegovih sudionika sada se vodi istraga zbog namjernog nanošenja teških tjelesnih ozljeda ili pokušaja ubistva. Državno tužiteljstvo to u srijedu poslijepodne nije potvrdilo te navode, ali situacija je očito jako ozbiljna.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.