29.12.2022. 16:27
0
Dvije godine je vozila auto, a onda je pronašla "tajni pretinac"
Izuzev najjeftinijih gradskih automobila, svi ostali imaju pretinac ispred suvozača, a neki i dva. Vlasnica ovog auta to nije znala.

Pune dvije godine Mollie Goodfellow je provodila vrijeme u svom Miniju, a onda jednog dana ostala šokirana pronalaskom. Sasvim slučajno našla je "tajni pretinac" i svoj pronalazak podijelila na računu.

"Neko me na Instagramu obavijestio da moj auto ima tajni pretinac i rekla sam: možeš si misliti! U redu! Imam ovaj auto oko dvije godine i mislim da bih znala!" napisala je u tvitu Goodfellow osvrćući se na dodatni pretinac smješten iza ukrasne obloge prednje armature.


Na društvenim mrežama moguće je naći niz videa u kojima vlasnici ukazuju na pretinac koji ih je iznenadio.

Naime, ispostavilo se kako ima još vlasnika starije generacije Minija koji nisu znali za ovaj pretinac. Mnogi su ostali iznenađeni, a jedan od komentara bio je: "Najbolja stvar je da imam Mini sedam godina, iznenadila me nova informacija, otvorio sam ga i našao neki stari osvježivač zraka. Zapravo si me upozorila na potencijalno ozbiljan problem s pamćenjem - hvala na informaciji", piše Index.


@fenokami I think I might be really dumb omfg #mini #car #secretcomparment #fyp #foryoupage ♬ original sound - Fenokami


(Admir O.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.