16.2.2023. 15:57
0
Na krov Mazde natovario BMW-a pa zaradio kaznu
Policija na Kanarskom otočju zabilježila je neobičan slučaj bezobzirne vožnje, nakon što se on pojavio na društvenim mrežama. Jedan je vozač, naime, na krovu svog automobila prevozio drugi automobil

Protekloga se tjedna društvenim mrežama proširila snimka crvene Mazde koja vozi, dok joj je na krovne nosače natovaren drugi automobil, srebrni BMW. Događaj je zabilježen u industrijskoj zoni mjesta El Sebadal, na području Las Palmasa de Gran Canaria na Kanarskom otočju. Snimka je odmah privukla i pozornost tamošnje policije, pa je uskoro cijeli slučaj razjašnjen, detaljno opisan, a odgovorni su kažnjeni.

Kako stoji u priopćenju lokalne policijske postrojbe, njihovi su službenici analizirali viralnu snimku s Interneta i geolocirali je. Doznali su tako da je ona nastala u industrijskoj zoni, u krugu kompanije koja se bavi uništavanjem i zbrinjavanjem starih, rashodovanih automobila. Oba vozila sa snimke, i “transportna” Mazda i na nju nakrcani BMW, bila su u posjedu te kompanije i predodređena za drobilicu.

Niti jedan od automobila nije bio stanju legalnome za prometovanje cestama, no jedan je zaposlenik centra za zbrinjavanje otpada odlučio natovariti BMW-a na Mazdu i tako ih nakratko voziti. Policija je istražila sve pojedinosti, pa doznala i da su oba vozila trebala već ranije biti uništena, prenosi bug.



(Admir O.)

AutaKazne
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.