20.10.2015. 11:16
0
Mostarski gradonačelnik osudio ubistvo vlasnika poduzeća
Gradonačelnik Mostara i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije(HNŽ) Ljubo Bešlić osudio je jučerašnje ubojstvo Božidara Cicmila, vlasnika tvrtke "Moj taxi".

"Svi smo zgroženi ovim svirepim ubojstvom koje se dogodilo u Mostaru, posebice jer se ono dogodilo u jutarnjim satima u stambenom naselju.

 

Očekujemo da će nadležne institucije, MUP HNŽ-a i Tužiteljstvo HNŽ-a, upoznati javnost o cijelom slučaju i učiniti sve kako bi se počinitelj ili više njih što prije otkrili i kaznili za ovo brutalno ubojstvo i ranjavanje vozača ubijenog", navodi se u Bešlićevom priopćenju za javnost.

 

Bešlić očekuje da mjerodavne institucije poduzmu napore i dodatno preventivno djeluju kako se ovakvi nemili događaji, koji uznemiruju javnost, ne bi ponovili i kako ne bi bila ugrožena sigurnost sugrađana.

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.