13.12.2015. 16:31
0
Sarajlije nedjeljno poslijepodne provele uživajući lijepom vremenu
Nešto bolje vremenske prilike, a najviše sunce, danas su na ulice glavnog grada BiH izmamili mnogobrojne Sarajlije koji su željeli na svježem zraku provesti drugi dan vikenda, piše Anadolu Agency (AA).

Nepune dvije sedmice ostale su do početka božićnih i novogodišnjih praznika stoga se grad, ulice i izlozi radnji polako pripremaju za prazničnu atmosferu.

Ulični prodavači već izlažu novogodišnje rekvizite, a duh praznične atmosfere u centralnom dijelu Sarajeva upotpunjava Sarajevo Holiday Market. Gradski trg tako je raskošno ukrašen brojnim lampicama i jelkama koje u večernjim satima daju bajkovit ugođaj.

(Anadolu Agency) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.