16.12.2015. 18:45
0
"Televizije BN i N1 vode istragu protiv Milorada Dodika, a ne Tužilaštvo BiH"
Član Glavnog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Milica Marković izjavila je Srni da Televizije BN i N1 vode istragu protiv predsjednika Republike Srpske i lidera ove stranke, Milorada Dodika, a ne Tužilaštvo BiH koje je jasno reklo da ne može davati komentare na navedene konstrukcije pomenutih medija.

"Širenje dezinformacija u vezi sa aktuelnom vlasti u Republici Srpskoj očigledno je zadatak ove dvije televizije koje su u nedavno objavljenom Tajnom planu za rušenje vlasti u Srpskoj naznačene kao glavne medijske poluge, pa odatle i svakodnevno širenje neistina o predsjedniku Republike poput današnjih", istakla je Markovićeva. 

Televizije BN i N1 objavile su danas da je Tužilaštvo BiH donijelo naredbu o sprovođenju istrage protiv predsjednika Srpske Milorada Dodika zbog, kako navode, nezakonitosti u vezi sa kupovinom vile u Beogradu. 

Iz Tužilaštva BiH nisu htjeli da komentarišu ove navode. Portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić rekao da je da "Tužilaštvo BiH ne može davati nikakav komentar na navedeni upit".

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.