28.12.2015. 17:41
0
Intesa Sanpaolo Banka otvorila novu poslovnicu u Istočnom Sarajevu
U cilju jačanja i unapređenja poslovanja na području Republike Srpske, Intesa Sanpaolo Banka d.d. Bosna i Hercegovina danas je svečano otvorila vrata nove poslovnice u Istočnom Sarajevu .

Svečano presijecanje vrpce su zajedno sa izvršnim direktorom Intesa Sanpaolo Banke  Amirom Termizom obavili načelnik Opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić  i gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija. 

„Intesa Sanpaolo Banka pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine poslovnom mrežom od 5 regionalnih centara i 47 poslovnica,  blizu 90 bankomata i mrežom od blizu 3000 POS uređaja. U Republici Srpskoj Banka već dugi niz godina uspješno posluje u Banjaluci, Prijedoru i Bijeljini. Veliki interes za našim konkurentnim proizvodima i uslugama opredijelili su nas da naša vrata otvorimo i u Istočnom Sarajevu. Želja nam je da stanovništvu, a i privredi ponudimo pristupačne uslove poslovanja i time doprinesemo razvoju lokalne zajednice“, istakao je prilikom svečanog otvorenja izvršni direktor Banke Amir Termiz.

Poslovnica je otvorena na adresi Stefana Nemanje bb, i obavljaće sve vrste bankarskih poslova za stanovništvo i pravna lica. U prvom periodu će raditi 4 zaposlenika.

„Želim da izrazim nadu i sigurnost da će Intesa Sanpaolo Banka biti veoma značajna finansijska institucija na području naše opštine i grada Istočno Sarajevo, te da će svojim djelovanjem predstavljati podršku i partnera u radu sa stanovništvom, privatnim preduzećima i javnim institucijama“, rekao je Ljubiša Ćosić, načelnik opštine Istočno Sarajevo.

Povodom početka rada Intesa Sanpaolo Banka je donirala sredstva za uređenje dječijeg igrališta u gradskom parku "Gavrilo Princip"u Istočnom Sarajevu.  

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.