14.1.2016. 19:50
0
"Mostarske mame" zapalile svijeće u spomen na tragično preminulog Mahira Rakovca
Članovi Facebook grupe „Mostarske mame“ danas su na Španjolskom trgu u Mostaru zapalili svijeće u spomen na nedavno tragično preminulog Mahira Rakovca iz Sarajeva.

''Mjesec dana je od njegove smrti. Želimo obitelji poručiti da je Mostar uz njih'', istaknule su MoMame.

 Slučaj samoubojstva četrnaestogodišnjeg dječaka Mahira Rakovca duboko je potresao njegovu obitelj, ali i cjelokupnu bh. javnost koja zahtijeva od svih nadležnih da se aktivno uključe u rješavanje ovog slučaja kojem je, tvrde roditelji, prethodilo zlostavljanje koje je doživio od vršnjaka u vrijeme dok je pohađao Internacionalnu školu na Ilidži.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.