23.1.2016. 13:31
7
Pogledajte kako je danas na ulicama Sarajeva izgledala šetnja za Mahira Rakovca
U Sarajevu je danas organizovana "Šetnja za Mahira" povodom 40 dana od smrti mladog Mahira Rakovca, koji je izvršio samoubistvo skokom sa osmog sprata zgrade na Dobrinji.

Piše: Haris Ahbabović

Nekoliko stotina ljudi učestvovalo je u mirnoj šetnji, kojom se želi naglasiti i upozoriti na opasnost od vršnjačkog nasilja u školama. Mahir Rakovac je, prema tvrdnji njegove majke Alise Mahmutović i njegovog očuha Dubravka Lovrenovića, bio žrtva vršnjačkog nasilja u Internacionalnoj školi na Ilidži.

Prije početka šetnje, koja je krenula sa Trga djece Sarajeva prema Marijin Dvoru, do Zgrade institucija BiH, prisutnima se obratio Mahirov očuh, Dubravko Lovrenović.

Video: Source.ba

7
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.