25.3.2016. 10:07
0
Mostar: Jedan provalnik uhićen, drugi pobjegao
Građani mostarskog naselja Tekija prijavili su policiji oko 23:40 minuta u noći s četvrtka na petak, kako dvije nepoznate osobe pokušavaju provaliti u objekt Lutrije BiH.

Policija je izašla na teren te je ispred objekta zatekla B. R. (1981.) s odvijačem u ruci. S njim je bila još jedna muška osoba koja je uspjela pobjeći, a radi se o M. A., priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Isti su načinili oštećenja na vratima Lutrije BiH, kao i na poslovnici SK Formula, ali nisu uspjeli ući u unutrašnjost. B.R. je uhićen te smješten u prostorije za zadržavanje Policijske postaje Mostar Centar.
U četvrtak D. Ć. je prijavio Policijskoj postaji Mostar Centar kako je u naselju Zalik kod nepoznate osobe pronašao bicikl, koji mu je otuđen prije mjesec dana, što je tada i prijavio.

Patrola policije utvrdila je da se radi o E. M. (1954.) koji je izjavio da je bicikl kupio od nepoznate osobe za 50 maraka. Bicikl je uz potvrdu izuzet, a zbog sumnje da je krađu počinio F. J. (1974), isti je pronađen i uhićen.

U četvrtak Policijskoj postaji Jablanica A. B. je prijavio krađu u krugu poduzeća Labrador d.o.o., u mjestu Šljunkara, koja se dogodila prethodne noći. Nepoznati počinitelji provalili su u kontejner te iz njega ukrali stroj za varenje, fleksaricu, alanser viljuškara i oko 20 m kabla.

U protekla 24 sata na području HNŽ-a registrirano je ukupno 14 prijava koje se odnose na opći kriminalitet. Zabilježeno je šest prometnih nesreća u kojima je jedna osoba zadobila lakše ozljede, a tri osobe ozljede neutvrđenog stupnja, navodi se u priopćenju.

(FENA)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.