22.5.2016. 18:50
6
Prostitucija na Lašvanskoj petlji: Šta pitaš koliko je, zna se, 50 maraka je klasika
Godinama je Lašvanska petlja bila poznata po prodavačicama ljubavi. U temeljitim akcijama policije, prostitucija u ovom dijelu BiH dobrim je dijelom iskorijenjena, ali one najupornije i danas stoje na petlji i čekaju svoje mušterije, piše Avaz.

Jedna od tri žene stajala je na izlazu prema Sarajevu, dok su druge dvije bile na proširenju prema Vitezu. 

- Zna se koliko je, šta pitaš! Pedeset maraka je klasika, za 20 će ti pop..... ona, ja p.... za 30 maraka. Ako hoćeš, možemo nas dvije zajedno, ali to sve košta duplo. Pa dvije nas je, šta bi ti - kazale su ove dvije prostitutke novinarima Avaza. 

- Šta je, pederu, šta slikaš?! Ja mislila ti hoćeš koke, ti došo' da slikaš. Marš odavde, stoko jedna novinarska - vikale su drugarice novinarskoj ekipi. 

Uzaludni su bili pokušaji ubjeđivanja i nastojanja da prepričaju svoja iskustva, da li ih neko maltretira i da li i za koga rade.   

- Bolje vam je da idete. Ne znam šta vam smetamo, mi moramo raditi. Nemojte nas dirati - govorila je treća prostitutka. 

U odlasku, novinare su počastile s nekoliko kamenica u automobil te sočnim psovkama poželjele dugu i tešku bolest.

(Merima Druškić/Avaz)

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.