26.6.2016. 16:00
22
Mali od skandala: Alen Albinović postao član Komisije za obrazovanje i kulturu?
Nekadašnji je televizijski voditelj, maneken, „trendseter“ i pjevač postao poznat po treš hitu „Pali me pali, pa me onda povali“ i fotografijama na kojima šmrče kokain.
Alen Albinović ili „Mali od skandala“, kako je sam sebe svojedobno nazvao, ozbiljno se posljednjih godina posvetio akademskoj, ali i političkoj karijeri, piše Slobodna Bosna.
 
Nekadašnji je televizijski voditelj, maneken, „trendseter“ i pjevač postao poznat po treš hitu „Pali me pali, pa me onda povali“ (i fotografijama na kojima šmrče kokain), ali i kao najveći obožavatelj Jelene Karleuše u BiH.
 
Nakon što se posvađao sa srbijanskom folk pjevačicom, završio s estradom i pronašao spas u vjeri, Alen Albinović je našao i novog uzora - lidera Saveza za bolju budućnost Fahrudina Radončića, piše Slobodna Bosna.
 
Albinović se učlanio u Radončićevu stranku i postao predsjednik Općinskog odbora Foruma mladih SBB-a u sarajevskoj općini Stari Grad. Politički se angažman, očigledno, isplatio, jer su članovi Općinskog vijeća Stari Grad prošlog mjeseca imenovali Alena Albinovića u Komisiju za obrazovanje, kulturu i kulturno-historijsko naslijeđe.
 
Boljeg uzora mladima u Sarajevu, ali i boljeg poznavatelja kulturno-historijskog naslijeđa, od Alena Albinovića u SBB-u, kako stoje stvari, nisu mogli naći.

(SB/Alen Avdić)
 
22
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.