18.7.2016. 15:12
15
Kandidati za lokalne izbore: Glumci, muzičari, MMA borci, bivši fudbaleri, folk pjevači
Lokalni izbori šansa su i za javne ličnosti najrazličitijih profila. Svoja mjesta tamo su pronašli glumci, muzičari, MMA borci, bivši fudbaleri, folk pjevači...
Kako piše N1, tu je: 

MMA borac Denis Stojnić kandidat je Demokratske fronte za OV Stari Grad dok je pjesnik Benjamin Isović kandidat SDP-a za OV Centar.

U istoj općini kandidat je njegov prezimenjak - Feđa, scenarista, dok je glumac Almir Kurt u Općini Centar također kandidat Socijaldemokratske partije, prenosi N1.

SDP je kandidovao folk pjevača Mirsada Čomagu za OV Novo Sarajevo dok će se istu poziciju boriti bivši kapiten Fudbalskog kluba Željezničar Bulend Biščević, ali kao kandidata Stranke demokratske akcije.

Savez za bolju budućnost na svoju listu za Novo Sarajevo uvrstio je dojučerašnjeg napadača Željezničara Nedu Turkovića dok će kandidat Naše stranke za načelnika Općine Centar biti bivši košarkaš i direktor KK Bosna Admir Bukva.

Zvijezda showa X Faktor Tarik Mulaomerović kandidat je DF-a za OV Stari Grad dok će reper Jasmin Fazlić poznatiji kao Jala Brat, s visoke četvrte pozicije na listi, tražiti svoje mjesto u OV Vogošća - kandidat SDA.

Listu ćemo zaključiti imenom Dževada Poturka, kandidata SBB-a za OV Ilidža.

(N1/Alen Avdić)
15
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.