31.8.2016. 10:21
0
Srbijanka lažno prijavila krađu 'maseratija' u Bijeljini
Policija u Bijeljini uhapsila je D.B. iz Republike Srbije jer je lažno prijavila da je otuđen putnički automobil "maserati".

Policiji u Dvorovima jučer u 11 sati je prijavljeno, da je u vremenskom periodu od 00.30 do 11.00 sati sa parkinga u Etno selu ''Stanišić'' otuđen putnički automobil ''maserati''.

Vozilo je vlasništvo pravnog subjekta iz Švajcarske, a koristila ga je D.B. iz Republike Srbije.

Zajedničkim radom policijskih službenika Policijske stanice Dvorovi i Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Bijeljina utvrđeno je da se radi o lažnoj, odnosno fingiranoj prijavi krivičnog djela.

Tridesetpetogodišnja D.B. je lišena slobode, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo lažno prijavljivanje krivičnog djela, saopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina. 

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.