4.10.2016. 16:39
1
Komentari na Facebook stranici Ćamila Durakovića: Srebrenica je pala, a past će i Žepa. Srpska Republiko al' ćeš biti lijepa!
Camil Durakovic komentari 01
Camil Durakovic komentari 02
Camil Durakovic komentari 03
Na Facebook profilu Ćamila Durakovića brojne su poruke podrške koje mu daju prijatelji posljednjih dana. Međutim, među njima se nalaze i zlobnici koji otvoreno prizivaju duh zločinca Ratka Mladić poručujući Durakoviću i Srebreničanima da je „došlo vrijeme da se riješimo dahija“, te „Ćamil jede prasetinu nisi ga vidio na snimku“, piše novinska agencija Patria.

Indikativno je da ne reaguje MUP RS shodno Zakonu o javnom redu i miru kojim je regulisano širenje nacionalne mržnje na društvenim mrežama, a na temelju kojeg je prošle godine podsjećamo ekspresno uhapšen Sanel Menzil u Kotor Varoši.

Poruke koje se upućuju Durakoviću za Dodikovu policiju i ministra Dragana Lukača nisu dovoljan razlog da reaguju i uhapse sve one koji ih ispisuju ne birajući riječi pune mrženje, a ni fotografije koje postavljaju na Facebooku.

Kada je Menzil ostavio komentar “treba ispitati uloga u ratu svih koji su osumnjičeni i ako su krivi da trebaju biti privedeni pred lice pravde, a posebno se to odnosilo na one koji su zaposleni u državnim ustanovama” odmah je uhapšen.

Marko Lukić, Milan Mijušković, Miloš Samac samo su neki od profila sa kojih se na Durakovićevom postu ostavljaju komentari koji podgrijavao ioanko uzavrelu atmosferu u Srebrenici. 

(Patria)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.