21.10.2016. 10:46
0
Još uvijek se obavlja razgovor sa djevojčicom koja je prijavila slučaj, utvrđuje se da li se otmica uopšte desila
FOTO: Faktor
Iako su pojedini mediji objavili da je pronađena djevojčica čija je otmica jutros prijavljena MUP-u ZDK, glasnogovornica MUP-a Aldina Ahmić nam je kazala da razgovor sa djevojčicom koja je prijavila slučaj još uvijek traje.

"Još uvijek se obavlja razgovor sa djevojčicom koja je prijavila slučaj, od koje su došle sve informacije o navodnoj otmici ili pokušaju otmice. Utvrđuje se da li se otmica uopšte desila", kazala je Ahmić. 

Podsjećamo, policiji je jutros prijavljeno da je ispred Osnovne škole Hasan Kikić u naselju Tetovo oteta djevojčica, te da je druga djevojčica uspjela pobjeći. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.