24.11.2016. 15:33
0
Mediji bruje o zaista nevjerovatnoj rečenici koju je Trump rekao o svojoj 13- godišnjoj kćeri
Kolumnista Washington Posta Richard Cohen napisao je da je izabrani predsjednik SAD-a Donald Trump jednom upitao: "Je li loše da vas seksualno više privlači vlastita kći nego supruga?". Ipak taj je citat nestao prije nego što je kolumna objavljena u utorak.

Trump je navodno govorio o svojoj 13-godišnjoj kćeri Ivanki, koja je u to vrijeme imala 13 godina.

Citat je kružio u ponedjeljak u skici Cohenove kolumne "Naš sljedeći predsjednik, Kum" koja je poslana medijima koji je objavljuju, ispričao je izvor za BuzzFeed News. Citat se nije pojavio u finalnoj verziji koju su objavili Post i drugi mediji.

Cohenova kolumna bavi se pojedinostima o Trumpovim mutnim i političkim vezama tijekom priprema za ulazak u Bijelu kuću.

Dio o Ivanki nalazio se uz Cohenov opis kako je ona upoznala svog sadašnjeg muža, bogataša Jareda Kushnera.


(Index.hr/Admir Oručević)



0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.