6.1.2017. 11:39
0
Tuzla: Uhapšena 20-godišna djevojka zbog sumnje da je počinila 11 krađa
Nakon dužeg praćenja, policijski službenici OKP Istok Policijske uprave Tuzla jučer su izvršili kriminalističku obradu nad A.B. (20) iz Tuzle zbog sumnje da počinila veći broj krivičnih djela krađe.

Sumnja se da je A.B. od oktobra prošle do danas na području Tuzle izvršila 11 krađa na štetu drugih fizičkih osoba s ciljem pribavljanja protivpravne imovinske koristi.

Kako je za Fenu rekao Izudin Šarić, portparol MUP-a Tuzlanskog kantona, najveći broj krađa izvršen je u prostorijama UKC Tuzla, a predmet krađe bio je novac ili neki vrijedni predmeti.

O navedenom je obaviješten kantonalni tužilac, a nakon dokumentiranja navedenih krivičnih dijela koje je u toku, protiv A.B. će Kantonalnom tužilaštvu TK biti dostavljen izvještaj.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.