12.4.2017. 10:40
1
Potvrđena optužnicu protiv monstruma iz Breze
Tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona podiglo je optužnicu protiv Adisa Bečirspahića (28) koji je 26. decembra prošle godine u porodičnoj kući monstruozno usmrtio svoju desetomjesečnu kćerku Najru.

Ova informacija za Avaz.ba potvrđena je iz Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, gdje su nam kazali da je optužnica i potvrđena od strane Kantonalnog suda u Zenici.

 Bečirspahić se, pak, i dalje nalazi u pritvoru.

Podsjećamo, optuženi je s nevjenčanom suprugom Nejlom Botić (18) i djetetom živio u mjesto Koritnik.

Optuženi Bečirspahić s nevjenčanom suprugom i bebom koju je ubio 

Kobne večeri, Nejla je bila na poslu, dok je Adis ostao s djevojčicom kod kuće. U jednom momentu je došao u kafić gdje je Nejla radila. Sjedio je tu sat, nakon čega je saopćio šta se dogodilo.

Izvan sebe, Nejla je otišla do kuće. Nažalost, već je bilo kasno. Zatekla je svoju kćerku mrtvu i prekrivenu jorganom, piše Avaz.

Kod djevojčice je u Domu zdravlja pronađen veliki broj povreda, tragovi gušenja i davljenja te ugrizi ljudskim zubima po nogicama. 

(Alen Avdić)
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.