24.4.2017. 9:50
1
Zona sumraka na Dobrinji: Rasvjeta danima ne radi, KJKP Park ne izlazi na teren
Dio sarajevskog naselja Dobrinja 3 već danima je u potpunom mraku. Park između ulica Trg djece Dobrinje i Kasima Prohića stanovnici izbjegavaju u noćnim satima s obzirom da se ne "vidi prst pred okom", piše agencija Patria.

Inače, i dio ulice Želimira Vidovića Kelija koja vodi prema Lukavici bez adekvatne je rasvjete. S obzirom da je na obližnjem parkingu ukradeno nekoliko vozila, zbog ovakvih uslova moguće je da lopovi vrebaju novi plijen.

Za rasvjetu je odgovorno preduzeće KJKP Park, ali danima niko ne izlazi na teren. Dodatna opasnost vreba i zbog pasa lutalica koji često borave u ovom parku. 

Stanovnici su ogorčeni zbog ovakve situacije te komentarišu da su u ratu barem znali da niko nema struje.

- Parking je skoro u mraku, park kroz koji trebam proći je u mraku. Samo čekam hoće li me neko presresti i oteti mi torbu i ključeve od automobila - kaže jedna stanovnica navodeći da je situacija vrlo neprijatna. 

(NAP/Merima Druškić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.