15.5.2017. 22:28
0
Na Starom mostu ugašena svjetla u počast stradalima
Na Starom mostu u Mostaru u ponedjeljak navečer ugašena su svjetla, a na njegovom luku oslikalo se pet zvijezdica u znak odavanja počasti za tragično stradale u avionskoj nesreći koja se u subotu dogodila u Mostaru.

Mostarci su i na ovaj način uputili poruke solidarnosti s obiteljima poginulih.

 U subotu oko 16 sati na lokalitetu između Heliodroma i Aluminiskog kombinata kod Mostara dogodila se zrakoplovna nesreća u kojoj je život izgubilo pet osoba, od kojih troje djece.

Grad Mostar i HNŽ proglasili su 16. svibnja Danom žalosti. Tog dana u 12:30 sati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače održat će se i komemoracija za stradale.

Dan žalosti bit će obilježen spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi Vlade, zgradama jedinica lokalne samouprave, zgradama javnih poduzeća i ustanova, kojima je osnivač Vlada ili jedinica lokalne samouprave, kao i na objektima mjesnih zajednica i drugih institucija na području HNŽ-a. Elektronički i drugi mediji na području HNŽ-a, kao i organizatori kulturno-umjetničkih i športskih manifestacija dužni su svoje sadržaje prilagoditi Danu žalosti.

(FENA/Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.