22.6.2017. 17:23
3
"Svjedočili smo svjetskom čudu pranja i čišćenja tramvaja, a sada slijedi poskupljenje karata koje su ionako preskupe"
FOTO: Source.ba / Arhiva
Građanski savez (GS) osuđuje najavljeno poskupljenje cijena GRAS-ovih karata u Kantonu Sarajevo, saopćeno je iz GS-a.

Novi upravitelj, magistar nauka, s bogatim iskustvom u rukovođenju kompanijama koje se bave transportom i organizacijom prijevoza u Luksembrugu, Dubaiju i Francuskoj, spektakularno je izjavio da treba vratiti povjerenje u GRAS, da radnici GRAS-a trebaju biti nasmijani prema svojim klijentima, da autobusi i tramvaji trebaju biti čisti, oprani i uredni i da se zna šta ko radi, navode iz GS-a.

- Svjetskom čudu pranja i čiščenja tramvaja smo svjedočili istina juče, a već danas nam je jasno da je sljedeći korak poskupljenje cijena karata koje su već ionako preskupe. Uzimajući u obzir da  je prosječni mjesečni gubitak GRAS-a 2.793.598 KM, zaista nismo očekivali ovakve prve sanacione mjere te da će građani iz vlastitog džepa plaćati neodgovornost ljudi koji su doprinijeli višemilionskim gubicima preduzeća u posljednjih 11 godina - citat je iz saopćenja.

Od obećanja novog prinudnog upravitelja, kako navode iz GS-a,  ostadoše čisti tramvaji s novim poskupljenjima, vlada i GRAS nasmijani, a GRAS-ovi klijenti još jednom razočarani.

(Fena / Haris Ahbabović)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.