22.6.2017. 21:57
16
Haris Zahiragić nije dugo bio na birou: Počeo raditi u ZZO KS?
Bivši predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Sarajevu (SPUS) Haris Zahiragić, za razliku od većine studenata čije je interese na toj funkciji trebao štititi, nije dugo vremena proveo na Zavodu za zapošljavanje, piše agencija Patria.

Nakon dugogodišnjeg studiranja na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, Zahiragić je konačno diplomirao, te je odmah dobio posao u Zavodu zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo, nezvanično saznaje Patria.

Prema informacijama do kojih je došla agencija Patria u Zavodu zdravstvenog osiguranja je u posljednje vrijeme došlo do zapošljavanja nekoliko osoba među kojima se nalazi i Haris Zahiragić.

Za potvrdu informacije kontaktirali smo ZZO KS i Službu za zapošljavanje Kantona Sarajevo.

Iz Službe za zapošljavanje su nam potvrdili da se Haris Zahiragić od 1. juna 2017. godine više ne vodi u njihovoj evidenciji, što znači da je stupio u radni odnos.

Iz ZZO KS nisu odgovorili na upit da li je Zahiragić počeo raditi kod njih, ali naš izvor zaposlen u Zavodu kaže kako predsjednik SPUS-a odnedavno radi u ovoj firmi.

(NAP/Merima Druškić)

16
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.