25.6.2017. 9:07
3
Trend zavrtanja vode nastavljen i pred ovaj Bajram: Pojedini građani Sarajeva sinoć nisu imali vode
Nekoliko čitatelja Source.ba portala javilo se na našu adresu kako bi skrenulo pažnju na ponašanje uposlenika firme "Vodovod i kanalizacije" Sarajevo.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, nije javna tajna da su stanovnici Sarajeva bili ogorčeni ponašanjem ljudi u Vodovodu koji su zavrnuli vodu noć pred prošli Bajram, a sličan trend je nastavljen i sinoć u pojedinim dijelovima našega grada.

U naseljima Velešići i Pofalići, prema izjavama naših čitatelja, nije bilo vode iza ponoći, a kada su ogorčeni građani Sarajeva, koji su se pripremali za Bajram, nazvali gospodu iz Vodovoda, dobili su navodno odgovor da će voda stići oko četiri sata ujutro, što je samo sat i po prije početka klanjanja Bajram namaza.

Još uvijek nije poznato u kojim dijelovima Sarajeva sinoć nije bilo vode. Za sada znamo da su probleme imali stanovnici Velešića i Pofalića, ali i pojedinih dijelova Skenderije.

Tako na oficijalnom sajtu Vodovoda nema informacija o redukcijama, iako su se na Facebook stranici pojavili komentari ogorčenih građana da nemaju vode u svojim domovima.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.