4.7.2017. 12:09
0
Državljanima Kolumbije nije dozvoljen ulazak u BiH
Službenici Jedinice granične policije Doljani 3.7.2017. godine nisu dozvolili ulazak u Bosnu i Hercegovinu peterici državljana Kolumbije jer nisu posjedovali vizu za ulazak i boravak u BiH. Kontrolirani su na Međunarodnom graničnom prijelazu Bijača. U skladu sa Zakonom o strancima, uručena su im rješenja o odbijanju ulaska u BiH te su vraćeni u Republiku Hrvatsku.

Bh. državljanin lišen slobode zbog krađe

Službenici JGP Gradiška 4.7.2017. lišili su slobode B.S. (1995.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Policijska stanica Doboj Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisala potragu zbog krivičnog djela „krađa“. Bh. državljanin kontroliran je pri ulasku u BiH na MGP Gradiška i predat službenicima PS Doboj.  



0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.