20.9.2017. 17:10
0
Borjana Krišto neće da komentariše nikakve špijunaže: Niti znam, niti u nečemu sudjelujem!
Predsjedavajuća Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto , upitana da komentira napise o prisuškivanju hrvatskih dužnosnika od Obavještajno-sigurnosne agencije BiH, danas je u Sarajevu izjavila novinarima da neće komentirati nikakve vrste špijunaže.

- Niti znam, niti u nečemu sudjelujem. HDZBiH je stranka koja ima svoj program, svoje ciljeve i koja nastoji ovo vrijeme iskoristiti za nužne poteze koji su nam dobri i učiniti sve da sigurnost i stabilnost ove zemlje bude uistinu prioritet kako bi pravili i ostale napretke i korake - navela je ona.

Dodala je da ni na kakav način ne žele, u konstelaciji ovakvih složenih društvenih i političkih odnosa i prilika „dolijevati ulje na vatru“.

- U ovom trenutku ne znam i ne mogu govoriti o nekim izjavama, pogotovo nekih, bilo da su oni zastupnici, bilo da su nositelji izvršne vlasti. Neka svako ponese svoju odgovornost za izgovorenu riječ - kazala je Krišto.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.