26.10.2017. 16:11
0
WTA Finals: Venus Williams uz Pliškovu u polufinalu
Američka tenisačica Venus Williams svladala je Španjolku Garbine Muguruzu sa 7-5, 6-4 u posljednjem dvoboju Bijele skupine WTA Finalsa u Singapuru te se pridružila Čehinji Karolini Pliškovoj kao druga polufinalistica iz ove skupine.

U prvom susretu 3. kola Bijele skupine Latvijka Jelena Ostapenko je svladala Pliškovu sa 6-3, 6-1. Usprkos toj pobjedi, Ostapenko neće zaigrati u polufinalu, ona je natjecanje u skupini okončala s jednom pobjedom i dva poraza, dok je Pliškova i prije ovog susreta osigurala plasman u polufinale s prvog mjesta u skupini jer je ostvarila pobjede u prva dva kola protiv Španjolke Garbine Muguruze i Amerikanke Venus Williams.

BIJELA SKUPINA, 3. KOLO:
Venus Williams (SAD) - Garbine Muguruza (Špa)    7-5,  6-4
Jelena Ostapenko (Lat) - Karolina Pliškova (Češ)  6-3,  6-1

TABLICA:
1. Karolina Pliškova (Češ)          3 2 1   4-2   4 
2. Venus Williams (SAD)              3 2 1   4-3   4
3. Garbine Muguruza (Špa)        2 1 2   2-4   2
4. Jelena Ostapenko (Lat)          3 1 2   3-4   2

(Fena/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.