10.11.2017. 8:25
0
Dodik ponovo kod Vučića, Željka Cvijanović kod Ane Brnabić
U Beogradu će danas biti održan sastanak predsjednika Republike Srpske i Republike Srbije Milorada Dodika i Aleksandra Vučića te predsjednica vlada Željke Cvijanović i Ane Brnabić.

Planirana je i osma zajednička sjednica vlada RS-a i Srbije te potpisivanje nekoliko sporazuma i memoranduma o saradnji.

Sporazuma o saradnji u oblastima infrastrukture kvaliteta će potpisati ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju RS-a Zlatan Klokić i ministar privrede Republike Srbije Goran Knežević. 

Bit će potpisan i memoranduma o saradnji Ministarstva prosvjete i kulture RS-a i Ministarstva kulture i informisanja Srbije za period 2017.-2021. godine.

Iz Vlade RS-a je najavljeno i potpisivanje memoranduma o saradnji u oblasti poštanskog i telekomunikacionog saobraćaja predstavnika Ministarstva saobraćaja i veza RS-a i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.