4.12.2017. 14:36
0
Crnogorac uhapšen zbog prometa opojnih droga
Službenici Postrojbe granične policije (PGP) Višegrad u ponedjeljak su slobode lišili Z. K. (1968.), državljanina Crne Gore jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.


 Z.K. je kontroliran pri ulasku u BiH na MGP-u Uvac i bit će predan nadležnom tijelu.

Istoga dana službenici PGP-a Gradiška slobode su lišili B. D. (1991.) jer ga potražuje Općinski sud u Sanskom Mostu zbog kaznenog djela teške krađe. Bh. državljanin je kontrolisan prilikom ulaska u BiH na MGP-u Gradiška i predan službenicima Sudbene policije Sanski Most, saopštila je Granična policija BiH.

(FENA) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.