6.12.2017. 11:07
0
GSS Jablanica uspješno izveo akciju spašavanja psa na brani Jablaničkog jezera
Članovi GSS-a Jablanica u srijedu su uspješno izveli akciju spašavanja psa, koji se već duži vremenski period nalazio na brani Jablaničkog jezera.

Po riječima jednog od stražara, pas je dospio na branu tako što je, bježeći od četiri druga psa, preplivao jezero. Na tom je mjestu, prema nekim informacijama, proveo čak dva mjeseca.  

Saznavši za tu informaciju, članovi GSS-a Jablanica su nakon dobijanja dozvole od Hidroelektrane na Neretvi, uspješno izveli akciju, a pas je predat u nadležnost veterinarskoj službi u Jablanici.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.