14.12.2017. 20:15
0
Dogovorena isporuka električne energije iz RS u Brčko distrikt
Gradonačelnik Brčko distrikta Siniša Milić danas je u Banjoj Luci s ministrom za industriju i energetiku Republike Srpske Petrom Đokićem dogovorio opskrbu električnom energijom Distrikta za iduću godinu po povoljnim uvjetima, priopćeno je iz Ureda brrčanskog gradonačelnika.


 - Idućih dana očekujemo potpisivanje ugovora koji će za Brčko distrikt  značiti opskrbu električnom energijom za cijelu iduću godinu po veoma povoljnim uvjetima na bazi cijene koja će značiti rentabilno poslovanje Javnog poduzeća 'Komunalno Brčko'. To je u ovom trenutku najvažnije jer ćemo dobiti cijenu koja je sigurno najpovoljnija u odnosu na sve druge ponude i koja neće ugroziti poslovanje našeg Javnog poduzeća 'Komunalno Brčko' -  naglasio je gradonačelnik Milić.

 Sastanku su, osim ministra Đokića i gradonačelnika Milića, nazočili ravnatelj Elektroprivrede Republike Srpske Željko Kovačević i Armin Drapić u ime Javnog poduzeća "Komunalno Brčko".

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.