12.1.2018. 14:30
1
Izraelska ambasada iselila se iz Dodikove vile na Dedinju
Izraelska ambasada u Beogradu od 1. januara ove godine zvanično više ne koristi Dodikovu vilu na Dedinju

Kako piše “RTVBN“, izraelska vlada je odlučila da od 1. januara ove godine više ne koristi Dodikovu vilu za potrebe ambasade te zemlje u Beogradu.

Dodik je vilu kupio kada je bio premijer Republike Srpske 2007. godine od Komercijalne banke, iako je kredit za nju podigao 2008. godine pod sumnjivim okolnostima u Pavlović banci što je bio predmet istrage Tužilaštva BiH.

Vila je površine 341 m2, posjeduje garaže od 45 m2 i pomoćne prostorije od 63 m2 te zemljište uz objekt preko 350 kvadratnih metara.


(Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.