20.1.2018. 14:04
0
Trolejbusi od Alipašinog Polja do Skenderije neće raditi do 10. februara
Naši sugrađani naredne tri sedmice neće moći koristiti trolejbuski saobraćaj zbog izvođenja radova na izgradnji Južne longitunale kod pekare “AS”. Kako su kazali iz GRAS-a, trolejbuski saobraćaj odvijat će se na relaciji Trg Austrije - Jezero i Dobrinja - Depo trolejbusa sve do 10. februara. Građani koji žive na relaciji od Alipašina Polja do Skenderije ostat će uskraćeni za gradski prijevoz.

Iz ove firme ističu da će tramvajsku liniju na relaciji Ilidža - Bašćčaršija pojačati većim brojem vozila kao i autobuske linije Nedžarići - Dobrinja i Nedžarići - Dobrinja 4, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.