25.1.2018. 9:45
0
Veliki dio građana Sarajeva i danas bez vode
Veliki dio Sarajeva ostat će danas bez vode, saopćeno je iz Kantonalnog javnog preduzeća Vodovod i kanalizacija.

Kako su anveli iz ViK-a, danas će zbog popravke kvarova na vodovodnoj mreži dolaziti do poremećaja u vodosnabdijevanju u naseljima Šip, Sedrenik, Mejtaš, Hotonj, Orahov brijeg, Boljakov Potok, Briješće, Briješće Brdo, Vitkovac, Sokolje, dio Hrasnice, Toka-Džeka, Ciglane, te u ulicama: Maria Mikulića, Dalmatinska, Buka, Mehmeda Spahe, Stupska, Balibegovica, Terzibašina.

U toku dana, doći će do kratkotrajnog isključenja snabdijevanja vodom zbog popravke kvarova u šahtovima u ulicama Braće Begić, Bistrik, Blagajska, Ugorsko, Vogošćanskih odreda.

Stabilizacija u vodosnabdijevanju očekuje se oko 17 sati.

U noći s četvrtka na petak od ponoći do 5 sati, zbog radova na mjerenju, detekciji kvarova i smanjenja neprihodovane vode u zoni Mojmilo – Hrasno, doći će do prekida u vodosnabdijevanju u naseljima Čengić Vila, Dolac Malta, Hrasno, Socijalno, Pofalići, Grbavica i područje kod Zemaljskog muzeja, saopćeno je.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.