30.1.2018. 15:30
0
Završena nagradna igra „Karticom plati, po auto svrati“: Ključevi automobila uručeni Adisu Mahmutoviću
Nagradna igra "Karticom plati, po auto svrati", u organizaciji BBI banke i kompanije Mastercard, zvanično je završena danas uručivanjem glavnih nagrada dobitnicima.
Prvu nagradu, automobil hyundai i20, osvojio je Adis Mahmutović sa Ilidže. Drugu nagradu, putovanje u Istanbul za dvije osobe, dobila je Edisa Zahić iz Bihaća, dok je treću nagradu, vikend za dvoje na Vlašiću, osvojio Mevsud Talović iz Goražda.

U nagradnoj igri, koja je počela 1. avgusta i trajala do 31. decembra 2017. godine, učestvovali su svi korisnici BBI Debit Mastercard i BBI Gold Debit Mastercard kartica koji su tokom jednog mjeseca napravili bezgotovinske transakcije u minimalnom iznosu od 100 KM. 

Presretan sam da sam dobio ovu nagradu i zahvalan BBI banci i Mastercardu na ovako vrijednom poklonu. Nisam nikada ništa dobio, ustvari nisam ni znao da učestvujem u izvlačenju, plaćao sam karticom i kada su mi javili da sam dobio automobil nisam mogao vjerovati”, kazao je Adis Mahmutović, inače zaposlen kao kuhar u Državnoj bolnici u Sarajevu.

Uručujući ključeve automobila dobitniku glavne nagrade, Amir Trokić, account manager za tržište Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard, istakao je: „Naša studija MasterIndex 2017. pokazala je da 88% korisnika kartica u Bosni i Hercegovini, plaća svojim karticama najmanje jednom sedmično, što je odličan dokaz da potrošači cijene prednosti koje kartice donose u svakodnevnoj kupovini. U ime kompanije Mastercard, želim se zahvaliti našem dugoročnom partneru, BBI banci, za organizovanje ove kampanje, kao izvrsne prilike da nagradimo lojalnost naših korisnika kartica i pozovemo ih da i dalje uživaju u praktičnom, sigurnom i brzom kartičnom plaćanju bilo kada i bilo gdje.“

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada, provela je tročlana Komisija. Dobitnici su izabrani slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo učestvovanja u nagradnoj igri.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.