7.2.2018. 16:00
0
Izetbegović primio u oproštajnu posjetu ambasadora Japana Kazuyu Ogawu
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović primio je u oproštajnu posjetu ambasadora Japana Kazuyu Ogawu.

Tokom razgovora konstatovani su dobri bilateralni odnosi Bosne i Hercegovine i Japana, kao i mogućnost da se oni unaprijede, naročito na planu ekonomije.

Razmijenjena su mišljenja i o aktuelnoj situaciji u Bosni i Hercegovini.

Izetbegović je zahvalio ambasadoru Ogawi na angažmanu u Bosni i Hercegovini i njegovom doprinosu tokom mandata, te mu poželio mnogo uspjeha u nastavku diplomatske karijere, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.
       
(FENA/Ajla Hurko)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.