7.3.2018. 15:33
2
Sarajevo: Vozač GRAS-a, Edin Bećirević, pritekao u pomoć ženi sa teško bolesnim djetetom i odvezao ih do bolnice, iz Hitne pomoći rekli da nemaju vozila
GRAS
GRAS
Vozač autobusa GRAS-a, Edin Bećirević, je sinoć bez imalo razmišljanja pritekao u pomoć ženi sa teško bolesnim djetetom i odvezao ih do Hitne pomoći.

Naime, vozač Bećirevič koji je vozio na liniji Rajlovac – Željeznička  stanica u momentu dok se  autobus nalazio na okretnici Rajlovac uočio je ženu koja je u naručju držala bolesno dijete i djevojčicu koja je stajala pored nje, vidno uznemirene i uplašene. 

Na pitanje da li može pomoći odgovorila je da čeka nekoga od članova svoje porodice kako bi odvezao dijete do Hitne pomoći, ali se isti nije pojavio. S obzirom se radilo o bolesnom djetetu kojem je trebala hitna ljekarska pomoć pozvao je Hitnu pomoć ali su mu kazali da trenutno nemaju niti jedno vozilo koje bi poslali na lice mjesta. 

Bez puno razmišljanja, nakon što je obavijestio dispečera, prevezao je majku sa  djetetom do Hitne pomoći, te pozvao ljekare da preuzmu bolesno djete. 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.