8.3.2018. 9:30
0
Crnadak u dvodnevnoj radnoj posjeti SR Njemačkoj
Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak sastat će se danas u Berlinu s ministrom vanjskih poslova Savezne Republike Njemačke Sigmarom Gabrielom, a razgovarat će o nastavku procesa europskih integracija BiH, bilateralnim odnosima dviju zemalja, regionalnim te ekonomskim i političkim pitanjima.

Tokom dvodnevne posjete Njemačkoj Crnadak će kao predstavnik zemlje suorganizatora na ceremoniji otvaranja manifestacije "Dunavski salon 2018", imati uvodno obraćanje zajedno sa državnom tajnicom za politička pitanja savezne pokrajine Baden-Württemberg Theresom Schopper, najavljeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH. 


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.