11.3.2018. 19:38
6
Građani na Dobrinji, osim nesavjesnih stanara, prijavili i policiju zbog nepropisnog parkiranja
Patria
Patria
Stanari dobrinjske ulice Omladinskih Radnih Brigada žale se da policajci iz lokalne policijske stanice privatne automobile parkiraju na nepropisan način.

Jedan od stanara iz te ulice rekao je za Patriju da se obraćao Policijskog upravi Novi Grad sa zvaničnim dopisom, fotografijama i prigovorom zbog ovih problema, ali na taj dopis nikada nije dobio odgovor, „osim gnjeva lokalnih policajaca koji ne propuštaju priliku da napišu kaznu za nepropisno parkiranje vozila stanara.“ 

„Opravdano je napisati kaznu za nepropisno pariranje vozila, ali policija jednako treba tretirati i građane i svoje kolege“, navodi ovaj stanar, dodajući da im je zbog nepropisno parkiranih privatnih automobila policijskih službenika često otežano odlaganje otpada.

(Patria)

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.