17.3.2018. 11:00
1
Elmedin Konaković predstavio grb i logo stranke Narod i pravda
Premijer KS Elmedin Konaković predstavio je putem svog Facebook profila grb i logo novoosnovane stranke "Narod i pravda", čiji je Konaković osnivač.

Konaković je prije nekoliko dana u prostorijama Općine Stari Grad u Sarajevu obznanio osnivanje novog političkog projekta. 

- Ima atipičan naziv. U svom nazivu nema ni stranka, ni front ni pokret... Ništa od onoga što asocira na postojeće politike i ima samo dvije riječi u imenu - Narod i pravda - poručio je Konaković nakon osnivanja stranke.

Konaković, koji je nedavno napustio Stranku demokratske akcije, kazao je da je novi politički subjekt osnovan na bazi dosadašnjih iskustava i kao želja da se razdrma učmala politička scena i da se zaustavi praksa da stranke crpe svoju moć iz višegodišnjeg upravljanja javnim preduzećima.

Osnivačka skupština bit će održana u četvrtak 22. marta u Domu mladih u Sarajevu.


(Patria/Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.