3.4.2018. 18:18
0
Historijski muzej BiH uspostavio saradnju sa Narodnim pozorištem Sarajevo
U aprilu će prvih deset posjetitelja Historijskog muzeja BiH, sa sačuvanom muzejskom ulaznicom, moći besplatno uživati u predstavi "Kralj Lir" Narodnog pozorišta u Sarajevu, 4 aprila.

Za gledatelje predstave će 5. aprila Historijski muzej BiH organizirati besplatno kustosko vođenje kroz izložbu "NSK država Sarajevo".

Tokom rada na promociji kulturno-historijskog naslijeđa BiH Historijski muzej BiH gradi brojna prijateljstva i partnerstva, a partnerstvo na koje su naročito ponosni je ono koje su uspostavili sa Narodnim pozorištem u Sarajevu.

Prvi korak u zajedničkom angažmanu i promišljanju o kulturnom životu grada je rad na međusobnoj promociji i podršci aktivnosti partnerskih institucija, saopćeno je iz Historijskog muzeja BiH.

(FENA/Ajla Hurko)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.