22.4.2018. 21:45
0
Otac Davida Dragičevića poručio: Ja idem do kraja, otkriću ubice. Sutra im dajem rok od sedam dana!
I večeras su u Banjaluci održani protesti zbog smrti Davida Dragičevića, mladića iz ovog grada.

Banjalučani se, tražeći istinu i pravdu, na Trgu Krajine okupljaju skoro mjesec dana, a prisutnim građanima se i ovaj put obratio Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića.

"Šalju inspekcije, sve i jedan inspektor koji dolazi i kažnjava Life pub je za mene saučesnik u zločinu ubistva Davida Dragičevića. Gospodu neću više da ponavljam koja su. Uzeli su mi dušu , srce još nisu. Ja idem do kraja, otkriću zločince ubice", rekao je otac Davida Dragičevića, prenosu Buka.

On je najavio da će od sutra dati institucijama rok od sedam dana da počnu objavljivati informacije inače će, kako je rekao, biti kažnjeni, piše portal Buka.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.