23.4.2018. 9:40
0
Crnadak u UN-u na sastanku o izgradnji i očuvanju mira
Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak učestvovat će na Sastanku na visokom nivou na temu "Izgradnja i očuvanje mira", koji će 23. i 24. aprila biti održan u sjedištu Ujedinjenih nacija u New Yorku.
Crnadak će, kao šef delegacije Bosne i Hercegovine, govoriti na segmentu na visokom nivou, koji će otvoriti predsjednik 72. zasjedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija Miroslav Lajčak i generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš.

Na poziv predsjednika 72. zasjedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija Miroslava Lajčaka, Crnadak će učestvovati na radnom ručku na temu "Novi pristup miru", najavljeno je iz Kancelarija za odnose s javnošću MVP-a BiH.

(Fena/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.